Гравіті Фолз

Гравіті Фолз - невелике містечко на просторах Сполучених Штатів Америки, а точніше - десь посеред штату Орегон. Поселення нічим не відрізняється від сотень подібних по всій країні, за винятком того, що саме тут сконцентровані всі аномальні події США (якщо не всього світу).Секрет цього оповитий туманом минулого.

Карта Гравіті Фолз

 Гравіті Фолз історія мультфільму. Істинний засновник Гравіті Фолз. Достовірно відомо, що місто заснував Квентін Тремблі. Цей екстравагантний людина відома тим, що був восьмим з половиною президентом Сполучених Штатів. Восьмим з половиною, тому що сам факт існування Квентіна влади країни приховали. А пов'язано це з тим, що президент був приголомшливо дурний. Так, саме місто Гравіті Фолз був заснований Тремблі в той момент, коли невдачливий президент катався на коні. Задом-наперед. Природно, що такий стиль привів до падіння - з досить високого пагорба. Місце, в якому приземлився Квентін Тремблі він і назвав Гравіті Фолз (буквально - «гравітаційне падіння», «падіння від гравітації»). Глава Сполучених Штатів Америки був неприємно здивований черговою витівкою восьмого з половиною президента, тому приховав і сам факт заснування міста. Для нащадків батьком-засновником Гравіті Фолз став Натаніель Нортвест, який започаткував рід Нортвестов - багатіїв міста. Нащадком Натаніеля є і його пра-пра-правнучка Пасифіка, одна з головних суперниць Мейбл. Після довгого аналізу і роздумів фанати мульта прийшли до висновку, що він як мінімум об'єднав в собі містечка Vortex і Boring, в тому ж штаті Орігон. Про них вже давненько ходить слава якоїсь паранормальне. Сама долина Гравіті Фолс насправді теж не існує, адже її створив при посадці космічний корабель. А в цьому штаті ніколи НЛО не приземлялися! Хоча в штаті Орігон знову ж таки є одне трохи схоже місце. 
Дивіться самі:


  Цікаві факти Гравіті Фолз.

1. У США існує місце, яке носить дуже схоже на Гравіті Фолз назву. Це місто з ім'ям Орегон Волз. Цілком можливо, що на нього і посилалися автори серіалу.
2. Головні герої анімаційного серіалу - Діппері Пайнс і Мейбл Пайнс - близнюки. Їх «змалювали» з головного учасника Гравіті Фолз Алекса Хірша і його сестри-близнючку на ім'я Аріель.
3. Ще одна зв'язок з Аріель - дівчинка в дитинстві мріяла про власний поросятка. Саме тому Мейбл і отримала в серіалу свиню.
4. Деякі персонажі телесеріалу відрізняються тим, що мають по чотири пальці на кожній руці. У інших же героїв все в порядку - пальців по п'ять. Творці серіалу пояснюють це естетикою. Просто одні герої добре виглядали з чотирма пальцями, а інші - з п'ятьма.
5. Фінал серіалу ще далеко, але автори вже обмовилися, що в останній серії буде показаний остаточний від'їзд близнюків з Гравіті Фолз додому.
6. У кінцівці кожного епізоду з'являється незрозумілий набір букв. Насправді - це зашифроване послання, яке відноситься або до минулої серії, або до наступної. Розшифрувати фразу можна, уважно прослухавши шепіт, який звучить в кінці початкової заставки. Прокрутивши шепіт задом наперед, ви отримаєте ключ до шифру.
7. У Гравіті Фолз буквально кожен кадр є шифром, відсиланням або «великоднім яйцем». В Інтернеті вже є чимало тематичних форумів, на яких учасники намагаються розгадати таємниці серіалу і передбачити сюжет.


Комментарии